Web sitemize hoşgeldiniz.

Meraklısı İçin ‘Facebook Nasıl Silinir?’

27 Ağustos 2018

Mevcut Facebook hesabınızı herhangi bir sebepten dolayı kullanmaktan vazgeçtiniz. Fakat ‘Facebook nasıl silinir?’ diye mi düşünüyorsunuz? Öyle ise Facebook hesabının kalıcı olarak nasıl silindiğine bir göz atalım.

Hesabımı Silmeli miyim Yoksa Dondurmalı Mıyım?

Facebook hesabınızı kapatmaya karar verdiniz. Fakat bunu bir süreliğine mi yoksa temelli mi yapmak istediğinize karar vermekle başlamalısınız.

Facebook hesabınızı dondurduğunuz takdirde; eski attığınız mesajlar dışında Facebook arkadaşlarınız sizin hesabınıza erişemez. Fakat istediğiniz zaman hesabınızı tekrar kullanabilirsiniz.

Facebook hesabınızı sildiğinizde ise; eğer bilgilerinizi yedeklemediyseniz, hesabınıza dair bütün bilgiler ve hesabınız 14 gün içerisinde kalıcı olarak silinir. Arkadaşlarınız sadece eski mesajlarınıza erişebilir. Hesabınız silinmeden tekrar hesabınıza giriş yaparsanız, hesap silme talebiniz iptal olacaktır.

Hesabımı Dondurmak İçin Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?

  • Facebook sayfanızın sağ üst köşesinde aşağı yönlü siyah bir ok işareti mevcuttur.
  • O ok işaretine tıkladıktan sonra sırası ile şu işlemleri gerçekleştirin: Ayarlar – Genel – Hesabını Yönet – Hesabını Dondur

Yukarıdaki işlem sırasını takip ettiğiniz takdirde, hesabınız dondurulacaktır. Hesabınızı kullanmak istediğiniz zaman sadece giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Hesabımı Silmek İçin Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?

  • Öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapınız.
  • Ana sayfada sağ alt kısımda diğer seçeneğini tıklayınız.
  • Şu yolu takip ediniz: Diğer – Yardım – Hesabını Yönetme – Hesabınızı Dondurma veya Silme – Hesabımı kalıcı olarak nasıl silerim? – Bize Bildirin –Hesabı Sil

Sırası ile yukarıdaki işlemleri takip ettiğiniz zaman hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

Hesabımı Silmeden Verilerimi Yedekleyebilir Miyim?

Hesabınızdaki saklamak istediğiniz verileri yedeklemeniz mümkün. Bunun için izlemeniz gereken yollar şu şekildedir:

  • Facebook ana sayfasının sağ üst köşesindeki aşağı yönlü siyah oka tıklayın.
  • Ayarlar – Facebook Bilgileri – Bilgilerini İndir – Gör – Dosya Oluştur

Yukarıdaki yolu izleyerek istediğiniz verilerinizi rahatlıkla indirebilirsiniz. Fakat unutmamalısınız ki, arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar kalıcı olarak silinemez. Çünkü gönderdiğiniz mesaj sahibi hesabından mesajları silmediği sürece bu bilgiler o hesapta kalacaktır.

 

Kısa Yoldan Hesabımı Silmem Mümkün Mü?

Eğer ‘Facebook nasıl silinir?’ sorunuza yukarıdaki açıklamalar yeterli gelmedi ise, size bir başka yol daha sunabiliriz. Dilerseniz aşağıdaki linki tıklayarak hemen hesabınızı silmeniz mümkün.

ZİYARETÇI YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Hemen Satın Al
%d blogcu bunu beğendi: